Opći uvjeti korištenja

 

Dobrodošli na stranice ketorecepti.com. ketorecepti.com omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja ove stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela ketorecepti.com stranice te svih njegovih dijelova i podsiteova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije na našim stranicama. Uvijek se morate savjetovati s vašim liječnikom prije početka bilo koje promjene u Vašoj prehrani, kao i ukoliko imate pitanja, nejasnoća ili želite saznati više informacija o vašem medicinskom problemu.

Naši sadržaji nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet niti se smiju smatrati osnovom za donošenje odluka o vašem načinu prehrane.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Ketorecepti.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

ketorecepti.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje stranice koristite na vlastitu odgovornost i ketorecepti.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti

Sve o zaštiti privatnosti pročitajte ovdje.

Kolačići

Sve o kolačićima pročitajte ovdje.

Autorska prava

ketorecepti.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice i podložno je tužbi.

Izmjene uvjeta korištenja

ketorecepti.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.